Spa 16

Šiandien sulaukėme ir Blossom komentaro.

http://au.youtube.com/watch?v=rm4v8ylAxTc

Skeptikų jis turbūt nenustebins, o mane nustebino. Visų pirma dėl to, kad ji neturi visam tam jokio paaiškinimo. Nebando išsisukinėti, nebando netgi pateikti savo versijos, neperduoda jokių naujų žinių iš Šviesos Federacijos, nes jos pasitikėjimas šiuo ryšiu sužlugdytas. Ji atvirai kalba apie tai, kaip šiuo metu jaučiasi, ir tai yra dar vienas jos drąsus žingsnis šitaip apsinuoginti prieš visą pasaulį. Drąsesnis nei pradinis to laiško perdavimas. Kas vaikščioja po Žemę atmerktomis akimis, supras, kad nebuvo jokio melo, jokios apgavystės siekiant pasipelnyti, jokio noro išgarsėti, netgi nebuvo šizofrenijos priepuolio, kaip kai kas norėtų čia įteigti. Buvo didžiulė rizika savo gyvenimu, savo darbu, savo šeima, savo pamatiniu tikėjimu ir pasitikėjimu savim. Vardan ko? Vardan mūsų visų, vardan mūsų Žemės ateities, vardan Meilės ir Taikos, vardan Džiaugsmo, kurį galėjo patirti (ir patyrė!) mūsų širdys. Taip gali pasielgti tik žmogus, kurio širdis tyra ir kupina meilės, ir kuriame nėra melo ir apgaulės. Ir dar nežinia, koks bus viso to rezultatas. Dažnai viskas nėra taip kaip atrodo, ir kartais skaudžiausi nutikimai laikui bėgant tampa brangiausiais mūsų gyvenimo deimantais…

Atmerkite akis, mielieji, ir apsidairykite, kas vyksta pasaulyje. Tūkstančiai žmonių jau atsibudo ir šimtai kasdien atsibunda, kaip Bradas pasakė „getting unpluged“, atsijungia nuo tos senosios sąmonės ir sistemos, kuri mums bandė įteigti, kokie mes esam silpni, kuri mus valdė besiremdama gąsdinimais ir grasinimais, kuri mus įkinkė į visą šitą vartotojišką propagandą ir įteigė, kad laimė įmanoma tik turint krūvą pinigų. Ir dar daugiau, kuri norėjo mus kontroliuoti, kuri tūkstančius žmonių vis dar laiko savo gniaužtuose ir pasmerkia juos skurdui ir karams. Mūsų Žemė didelė, joje išteklių tiek, kad pilnai užtektų visiems planetos gyventojams. Tačiau kai vienam pusrutulyje žmonės badauja, kitame gi kasdien į šiukšlyną iškeliauja tūkstančiai kilogramų maisto produktų, kurių galiojimas baigiasi sekančią dieną. Mūsų Žemėje yra niekad neišsenkančių ir atsinaujinančių energijos išteklių, tačiau jų panaudojimo technologijos neišvysta dienos šviesos, nes kažkam tai yra labai nenaudinga. Tai, kaip naudojami pinigai finansinėse institucijose, nedaro garbės nei vienam tų institucijų atstovui. Dėl to ši sistema patiria tokią krizę, nes naujoji planetos sąmonė tiesiog negali palaikyti tokių metodų. Galite plačiau apie tai paskaityti naujausiame Steve Rother ir Grupės pranešime: http://www.lightworker.com/beacons/2008/2008_10-PowertothePeople.php Praėjusį savaitgalį turėjau progą pati susitikti su šiuo žmogum Rygoje ir galiu pasakyti tik viena, seniai nejaučiau tokios šviesos ir tokios besąlyginės meilės. Galėčiau vardinti ir vardinti žmones, knygas, mokslininkus, kurie kiekvienas unikaliai patvirtina visą šį sąmonės perversmą, šiuo metu vykstantį mūsų planetoje. Tačiau viskas priklauso nuo jūsų pačių, nuo jūsų individualaus pasirinkimo ir požiūrio. Kiekvienas turi tai atrasti ir suprasti pats, eidamas jam vienam skirtu keliu. Tik beeidami tuo keliu nepamirškite apsidairyti aplinkui ir pažiūrėti vienas kitam į akis. Gal pagaliau jums pavyks įžvelgti savo atspindį jose ir prisiminti, kad visi mes esame Viena. Esame laikinai atėję iš Namų, ir kiekvienas atsinešė sąvają Namų dalelę, kad galėtų sukurti Namus čia, Žemėje. Viso to tikslas yra daug didingesnis, nei mes kada nors pajėgsime suvokti būdami čia. Linkiu jums atrasti visa tai savo širdyje…

written by humanangel


8 Responses to “Vaikščiokite su atmerktomis akimis”

  1. 1. MaikUniversum Says:

    oo tik nereikia pateisint visokių šarlatanų :) nuvykit į kokią psiciatrijos kliniką, ten tokių DAUG DAUG surasit, kurie ir su ateiviais ir su dievais bendrauja… Tik įrodymų nėr… O kaip be įrodymų galima patikėt ? Žmogus turi atsisakyt viso savo skepticizmo, realybės suvokimo, atsisakyt kritinio mąstymo ir PRAŠVIESĖT, ane ? Tokiom neąsmonėm net vaikai nebetiki.

  2. 2. MaikUniversum Says:

    „..Tūkstančiai žmonių jau atsibudo ir šimtai kasdien atsibunda, “

    argumentacijos klaida. Tūkstančiai žmonių guli psichatrijos klinikose irgi :)

  3. 3. humanangel Says:

    Kiekvienas šioje situacijoje įžvelgia tai, ką nori įžvelgti. NĖRA vienos realybės, yra tavo ir mano realybė. Patyrinėk savo gyvenimą ir pamatysi, kad tavo mintys ir požiūris ir kuria tavąją realybę. Žmonės, kurie atsiranda tavo gyvenime, įvykiai, kurie nutinka… Absoliučiai viskas atspindi tavo vidinį pasaulį. Keitiesi tu, keičiasi ir tavo aplinka. Pažaisk su tuo, ir suprasi, kad gali viską.

    Aš galiu žiūrėti į šį įvykį kaip į neigiamą patyrimą. Bet aš turiu galimybę rinktis. Todėl renkuosi priešingą pusę ir darau viską, kad visa tai sustiprintų mane, ir visus kitus. Aš nepuolu smerkti, kaltinti, šaipytis, nes taip aš pastatyčiau save į silpnojo poziciją, kuris apart sarkastiškų žodžių nieko daugiau nedaro. Kritinis mąstymas naudingas tiek, kiek jis neapriboja mūsų vidinės laisvės išreikšti save, sekti savo aistra nuveikti kažką gero mūsų planetai ir kiek nesmerkia žmonių, kurie drąsiai pasinaudoja šia laisve. Kodėl jus užgavo visa tai? Ar jūs asmeniškai nuo to nukentėjote? Prisiminkite istorijos faktus, kai rimti mokslininkai savo metu buvo laikomi vos ne šarlatanais, kai stovėjo ant didžiųjų atradimų slenksčio. Neskubėkite teisti ir diagnozuoti, nes patys vieną dieną galite atsidurti toje pačioje vietoje. Ateis diena, ir mokslas susivienys su metafizika, nes viskas yra glaudžiai susipynę. Ir mūsų Žemė nekybo Visatos platybėse viena pati…

  4. 4. spaaaM Says:

    Gyvename cia ir dabar-ZEMEJE,ir vargu ar ateiviai atskris ir ims tvarkyti visas problemas zemeje :) ..nu taip nebus. Jei prisisikom,patys ir valysim.. ir nemanau,kad aklini speliojimai del NSO/ateiviu pasirodymo prisides prie zemes geroves,ateity kuriames mes patys.Geri norai rodomi gerais darbais,o ne tusciomis kalbomis..eitu ta Blossom gatviu sluot,nors kazka realaus padarytu zmoniu labui,o pranasysciu tai ir is politiku galima prisiklausyti 😀

  5. 5. Sacramoni Says:

    Manau yra galimybe, kad ateiviai lanko mus ir vyriausybes zino daug, gal net ir kontaktuoja, bet kazkokios bobces sapaliojimais tiketi tai nezinau… „Sviesos Federacija“, nu gal dar minedas tegul ka ispranasauja, ka?? Matau cia tik kazkoki psichini sutrikima, ziurint video atrodo ziuri i ligoni, lygiai toks pat jausmas kai pasiziuri Siauliu Makso vaizdelius, kaip jis tipo pranyksta delnais suplojes ir atseit nieks jo nemato, nu lygiai tas pats. Taip atrodo ne tik delto, kad niekas nepasirode, bet jau is pat pradziu aisku buvo, jau ziurint pirmaji video matosi, kad boba turi kazkokiu problemu, o visi biedavotieji laukia isgelbetoju… Kas tuo tiki yra naivuoliai arba is neturejimo kuo uzsiimt ima ieskot kazko… Gal atsibuskit, kiekvienas uz save, joks ateivis neatskris ir neisgelbes taves is problemu.

  6. 6. MaikUniversum Says:

    Sacramoni, tokia pati galimybė yra, kad po mano lova guli nematomas drakonas. BE FAKTŲ (mokslinių įrodymų) tos tavo galimybės tėra tuščios šnekos. Kaip ir pačios Blossom blevyzgos. Na, ji tiki tuo ką šneką neabejotinai, bet ar ji gali pateikti įrodymų, kad tai tiesa ? NE.

  7. 7. Alikas Says:

    O ar tu gali, MaikUniversum, pateikti įrodymų, kad Dievo vaikas, kaip ir kiekvienas iš mūsų, Blossom nebendrauja su ateiviais?
    Tu juk irgi tik tiki, kad Blossom nebendrauja su ateiviais. Proto atžvilgiu tai yra labai neprotinga (atmesti tai apie ką nieko nežinai). Protinga yra remtis tik faktais, o ne savo manymu.
    Ramybės ir laimės!

  8. 8. neringa Says:

    :) :) oooi MaikUniversum, žinok ne taip senai prieš kokius 500 metų į tuos pranašus, kurie sakė, kad danguje skraidys geležiniai paukščiai ir vežimai važiuos ne jaučių traukiami, o patys … :) taigi akmenis mėtė ir degino už raganavimą…. o pačiam jau tikriausiai šiame gyvenime ne kartą teko ir lėktuvu skristi ir automobiliu važiuoti :) :)

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos