Spa 15

Sveiki visi, kurie komentavo, tikėjosi, juokėsi, šaipėsi ir giliai viduje vis dėlto nekantriai laukė vakarykštės dienos,

Norėčiau trumpai atsakyti kai kuriems iš jūsų. Skelbdama įrašą apie ateivių vizitą, rizikavau panašiai kaip ir Blossomgoodchild. Tik ji aišku rizikavo daug daugiau nei aš, savo dešimtmečio darbu, reputacija, klientais. Man šis internetinis dienoraštis yra tik būdas pasidalinti tuo, kuo aš gyvenu paskutinius 3 metus, neturint ambicijų kažką iš to uždirbti, ar pritraukti kokių tai „klientų“. Dariau tai, nes mano širdis džiūgavo perskaičiusi tą laišką, ir norėjau šiuo džiaugsmu pasidalinti su kitais. Kaip ir daugelis šioje planetoje, kalbėjausi su savo artimaisiais, draugais, ir su jūsų auditorija. Tvirtai tikėjau šios žinios tikrumu, jaučiau pačios Blossomgoodchild nuoširdumą ir meilę jos pokalbiuose su Šviesos Federacija. Nesu nei aiškeregė, nei kokios nors sektos atstovė. Esu pati sau, ir seku tik savo vidine intuicija, savo širdimi.

Tai, ką dabar jaučiu, geriausiai turbūt atspindėtų Brad’o įrašas jo puslapyje  http://www.10-14-08.blogspot.com/ Taupydama savo laiką, nebandau sukurti savojo paaiškinimo, bet tiesiog įkeliu originalų jo įrašą anglų kalba. Bandžiau tą puslapį išversti į lietuvių kalbą su Google Translator, bet rezultatas manęs anaiptol nenudžiugino. Norintys gali pabandyti patys tą padaryti.

Vis dar turiu vilties, kad tai įvyks artimiausioje ateityje. Tačiau yra tam tikrų abejonių dėl žmonių pasirengimo tokiam susitikimui, nors ir žinau, kad tūkstančiai laukia ir trokšta to visa širdimi. Tikrai nesu vieniša savo tikėjime Žmonėmis, puikia mūsų Žemės ateitimi ir tuo, kad esame daug stipresni ir geresni, nei dažnai manome apie save.

My attempt for clarification on the disappointment of today

What can I tell you guys…I know there’s many of the skeptics out there gloating, proud of themselves with big smiles on their faces. Yes, no light ship has arrived. And it is a heartbreak.People feel I should clarify my feelings. But what I felt was what I felt. I did feel new energies, and I did feel and believe Blossom’s message. She is a good person with a good heart, and now she’s had threats on her life because skeptics are upset that a ship didn’t show up.

I think we’ve all missed the purpose of the entire message. And this is what I’ve come to realize. It’s not about waiting for ETs to show up. It’s about seeing how we as a civilization can be come unified and aware of the forces and energies that are out there. I think, in my opinion, this was a test made by our allies. We have felt them, but they would not intervene, because they want to test us to make ourselves see what we’re truly capable of as ourselves.

Prior to October 14th, all of us bonded. Every single one of us. We stand united. And because a ship fails to show, now there is nothing but repulsive hate, anger and disgust upon many. And who do they unleash their anger towards? The messengers, the believers…The people who work to try and make this world a better place for everyone. Showing people positivity and how we can better ourselves as a civilization. By all just showing everyone love, courtesy and respect toward us all. That there’s a bigger, better life out there, and yet we all mask that possibility because the Earth Cabal has brainwashed many of us hook line and sinker.

It’s so easy for anyone to say, „this is a hoax, I was right. You’re all wrong, ha ha ha!“…What exactly are you attempting to get out of that? This event was meant to be a positive one. A day where all of humanity can unite, and we can filter out the bull shit of what the corrupted feed us each and every day. That’s what this was all about. If a light ship showed..Great! But that wasn’t the point of this day.

Those disappointed at the light ship failing to arrive are becoming the very things we want to wipe clean of ourselves. They become full of hate, vengeance and anger. When will all of us learn that we are so much better than we give ourselves credit for? Why must we dwell on the fact that we need saviors to survive? The point of the light ship wasn’t meant to put thoughts in our heads that they were our saviors. They were coming simply to let you all know that they exist. But to the truly open minded, we already know that. So why…Do we continue to fight amongst ourselves? We are doing exactly what the corrupt want us to do. Spread hate, spread fear and violence over a prediction.

One of the best phrases I can think of regarding this event was to „lighten up and wake up.“ Regardless of what has occured, this past few weeks, we had entered that area ourselves. It didn’t require a light ship to do that. Now that one fails to arrive beyond our understandings, we’re back to where we started before this site even existed. We’re paranoid, we’re hostile…We have duality!

So, I’m all for shutting down this site if that’s what you guys really want me to do. But I want you to know that my whole journey for this site was to bring us all hope, peace and unity. Togetherness as a species…A sane species.

So again, no sweat off my back off this site’s closure…However, it’s sweat off people’s backs because they are the ones who need a site like this more than I. And because I’m here for those people. I’ve decided to leave it at a vote. An opinion poll…Do you want this site to close? I will leave this open until friday this week for the definite answer.

But I’m going to leave with these words…“This has not injured me. This has not beaten me. This has only made me stronger. And my purpose as of now isn’t to worry about aliens…It’s to worry about us as a civilization. Because we’re all in deep trouble if we can’t all learn to work together and end this ridiculous nonsense of duality due to prediction success or failure. What path will you choose when the time comes when it really does matter?

 

written by humanangel


26 Responses to “Reakcija į vakarykštį „nusivylimą“”

  1. 1. MaikUniversum Says:

    Skaičiau tą jo blogą.. eiliniai išsisukinėjimai, tipo čia ateiviai mus testuoja, nori kad mes tikėtume, būtume „pasiruošę“. Nugi argi taip gali elgtis PROTINGOS BŪTYBĖS iš kitos galaktikos ??? Ne. Taip elgiasi TIK žmonės, kurie visada racionalizuoja visus nepavykusius „stebuklus“. Nematau skirtumo tarp apšviestosios BlossomChild ir kokios „giliai“ tikinčio krikščionio. Jie abu VIENODAI pasiruošę racionalizuot savo „dievukus“. Dievas nepasirodo žmonėms, nes tikrina mus, tik per kančias į dangų pateksim, lia lia lia ir .t.t. Dievo keliai nežinomi, reik tikėt…. Jau atsibodo tokios nesąmonės, sugalvokit ką nors naujo. Racionalizuot galima bet ką, bet ĮRODYT – jau sudėtingiau. Taigi, nežinau kokia šizofrenijos forma serga ta BlossomChild, matyt tokia pačia, kaip ir visi aklai tikintys antgamtiniais dalykais, bet tas jų fanatizmas labai užkrečiamas kartais būna ir žmonės pradeda matyti ir jausti dalykus, kurių nėra. Taip paaiškinami tie jūsų pirmieji „ateivių“ pasirodymo ženklai, bet jie labiau primena man tik bandymą save įtikinti, pateisinti savo aklą tikėjimą tokiomis nesąmonėmis.

    Taigi, ne pirmas kartas, kai tokios pranašystės neišsipildo, taigi manęs tas nenustebino. Ir nenuvylė. Kadangi turiu dar sveiko proto ir žvelgiu į realybę tokią, kokia ji yra.

    PEACE.

  2. 2. Alikas Says:

    Taigi ateiviai su žmonėmis kontaktuoja telepatiškai, per kažkokį kanalą.
    Ką ateiviai dabar sako tai moteriai ir visiems kitiems, kurie gavo informaciją, kad ufonautai atskris. Nepaklausė šitie kontaktuotuojai su ateiviais, ufonautų kodėl jų kosminis laivas neatskrido? ar atskrido?

    Ramybės ir laimės!

  3. 3. Jantra Says:

    Kažkaip visai sutinku su MaikUniversum, bet žinok vis tiek tikiu ir tave labai palaikau. Yra tie ateiviai ir kasdien ir tarp mūsų. Aišku, kad reikėtų žmonijai to ypatingo prisistatymo šou. Dabar jie tyliai dirba savo darbus Žemėje ir tiek…

  4. 4. insane Says:

    Jus per daug xfiles ziurit. Uzsiimkit rimtesniais darbais

  5. 5. schaolinas Says:

    Taip. Cia susiduria du dalykai: tikejimas ir zinojimas. Mes tikime (bent jau dauguma) Dievu, taciau tikime, bet nezinome, kad Jis yra. Tas pats ir su ateiviais. As tikrai tikiu, kad jie yra, bet ju nemaciau, todel nezinau ar jie is tikruju yra. O su tokiomis pranasystemis apie ju pasirodyma siulyciau elgtis atsargiau, nes yra zmoniu, kurie tuo netiki, neigia ir neigs ir dar saipysis. Tai naturalu. Bet yra ir labai jautrios sielos zmoniu, kurie giliai tuo patiki ir tam neissipildzius, giliai nusivilia. Tokias pranasystes reiktu pateikti kaip tiketina ivyki, o ne kaip TIKRAI ivyksianti. Tuomet ir diskusija cia issivystytu tema, ar TAI galimas dalykas ar ne. Ir saipymusi maziau butu.

  6. 6. humanangel Says:

    Pritariu tau, Shaolinai. Šiuo atveju padariau klaidą pateikdama tai kaip neginčijamą faktą, jog šis įvykis bus. Bet tikrai neveltui gavau šį patyrimą. Ateityje tikrai būsiu atsargesnė. Kas dėl tikėjimo ir žinojimo, tai matyt galiu pasakyti, kad tikiu, jog ateiviai egzistuoja (nesu asmeniškai susidūrusi su jais), ir žinau, kad Dievas yra (vėlgi tik remiantis mano asmeniniu patyrimu). Todėl siūlau kiekvienam tiesos ieškoti savyje, nes mes kiekvienas kuriam savąją realybę, kuri unikaliai įsilieja į kolektyvinę Žemės sąmonę.

  7. 7. schaolinas Says:

    As tiesa jau radau savyje (ne tik su angelu sargu, bet ir su Dvasiniu Vadovu). Ir, kad Kristus yra ZINAU. Tai padaryti gali visi.

  8. 8. kikiszs Says:

    http://cinema.private.lt/2008/10/01/stephen-hawking-visata-riesuto-kevale/
    sita knyga perskaitykit ir suzinosit ar yra ateiviu ar ne, ar yra dievas ar ne.
    Visata tokia didele, kad jeigu ir yra ateiviu tai mes su jais tikrai nesusitiksime, nes prasilenksime laike…

  9. 9. MaikUniversum Says:

    O aš tikiu, kad Skraidantis Spageti Monstras yra mano angelas sargas, taip pat tikiu, kad Žemė išsirito iš kosminio kiaušinio prieš 6000 metų. Dar tikiu Senovės Egiptiečių dievais, ypač tikiu Horu ir Oziriu. Kasdien jaučiu jų buvimą šalia. Žinoma, jus sakysit, kad nusišneku, bet gi aš kalbu iš savo asmeninio patyrimo… :/

  10. 10. Shaolinas Says:

    Klausimas besisaipantiems. Jei Jus niekuo netikite, tai ka Jus CIA darote? Negi Jums cia idomu, skaityti nesamones. Jus TIKITE, nes kitaip CIA Jusu nebutu.

  11. 11. kikiszs Says:

    MaikUniversum, thumbs up! :)

  12. 12. spaaaM Says:

    Eilinis farsas !
    ,,Bet yra ir labai jautrios sielos zmoniu, kurie giliai tuo patiki ir tam neissipildzius, giliai nusivilia“ -, tai kam save taip apgaudineti ? Pasaka be galo…, pilnai sutinku su MaikUniversum nuomone del viso sio reikalo :)

  13. 13. Alikas Says:

    Atsirado nauji vaizdai susiję su Visarijonu.

    http://video.google.com/videoplay?docid=2536946796936454127&ei=D8f2SISlA6bU2gLOuuD0Dg&q=vissarion

    http://video.google.com/videoplay?docid=-1407557559929705870&ei=D8f2SISlA6bU2gLOuuD0Dg&q=vissarion

    Taikos ir laimės!

  14. 14. Shaolinas Says:

    SpaaM. Tai, kad ne savimi patiki, o kitu pranasystemis. Tame ir yra esme. Beje, del ateiviu gal ir verta pasisaipyti, bet chebryte, del angelo sargo tai prikaskite liezuvius. Jei jo nematote, tai nereiskia, kad jo nera. Pabandykite pamedituoti ir isiklausyti i savo vidini „as“ ir paklausti savojo „as“ del angelo sargo. Atsakymas gali buti priestaraujantis Jusu oficialiai pozicijai.:)

  15. 15. MaikUniversum Says:

    Angelas sargas yra mano PROTAS :)

  16. 16. Shaolinas Says:

    Galima ir taip manyti. Tai jau zingsnelis i prieki.:)

  17. 17. MaikUniversum Says:

    Ne, aš visada taip galvojau ir nespaikliaunu tavo fantazijomis. Pasikliaunu TIK RACIONALIU mąstymu, o ne fantazijomis apie dievus, angelus sargus ar nykštukus su aštuoniom galvom.
    Tu, pamatęs šviesulius keistus naktį, pamanysi, kad čia ateiviai, o aš būsiu skeptiškas, ir teigsiu, kad čia nieko nežemiško nėra, tik lėktuvas ar koks kosminis palydovas. Tad kuris iš mūsų yra priekyje, o kuris užstrigęs viduramžių fantazijose ?

  18. 18. Shaolinas Says:

    Visu pirma, musu bendravimo stilius skiriasi. Mano zinutese nera pasaipos ar pajuokos gaideliu. Labai gaila, taciau tavo skepticizmas ir ironija trukdo i viska pazvelgti rimciau ir giliau. Juolab, kad as nepuolu irodineti savo tiesu, o tik ramiai, be emociju isdestau savo poziuri. Kiekvienas cia esantis turi SAVO poziuri, bet pasistenkime ji isdestyti taktiskai, gerbiant kitu pozicija.

  19. 19. neringa Says:

    pritariu Shaolinas :) nors labai pavelavau :) nes radau sia svetaine tik sendie ryte

  20. 20. neringa Says:

    dar siek tiek… kad mes ne vieni, man visiskai aisku jau buvo nuo gimimo, tik va su kuo bendrauja Blossom tai man nuosirdziai kelia itarima. Zinau Galaktikos Federacija ir jie perspeja, kad bus tokiu bandymu sukelti sumaisti ir sumenkinti tikejima ir pasitikejima protingu ir mylinciu mus butybiu buvimu ir geranoriskumu zmoniu atzvilgiu. Pagal bendrus paprastus tiesiog meiles principus nei viena mylinti butybe nepakis sitokiiems smugiams ir pajuokai savo emisaru. Reika ziureti i galutini rezultata, ka sukele sis pranesimas pykcio, nepasitikejimo, neapykantos nusivylimo bangas. Tai ir buvo pagrindinis tikslas. Jokios sviesos butybes to nesiekia. Tiesiog, esu linkus manyti, kad zmones del savo naivumo ir tyrumo pakliuvo i pinkles. Galaktikos federacija irgi perspeja, gali buti bandymu is nekristaus samones ateiviu provokuoti zmones kontaktui ir jei butu taip, kad musu demesys butu nukreipiamas i kokus tai ipatingus SOU danguje kaip laivu pasirodymai ir kabejimai neinant i dialoga o apgaubiant viska neaiskumo ir baimes skaraiste(cia as nekalbu apie vaivorykstes danguje:) ar atvejai kai yra rodoma nepagarba zmogaus laisvai valiai reikia kreiptis i viespati ar i savo dvasini vadova prasant dvasines izvalgos ir tikrinti tuos vyksmus savo sirdimi – kitaip yra didele tikimybe suklysti.

  21. 21. humanangel Says:

    Taip, Neringa, visa tai puikiai suprantu, ir bent jau iš pradžių man jų pranešimas nepasirodė kaip keliantis kažkokią baimę ar besikėsinantis į mūsų laisvą valią. Netgi visi po to sekantys pranešimai man atrodo pilni meilės ir šviesos. Bet kažkas vistiek kelia įtarimą.. Bent jau šiuo metu… Ir kažkodėl man nebesinori gilintis į šią temą, nors nė kiek neabejoju, kad visgi vienaip ar kitaip tas susitikimas įvyks ir visi, kurie apskritai abejojo kitų civilizacijų egzistavimu, tuo džiaugsis… Tačiau kol kas aš palieku tą temą ramybėje, nes šio dienoraščio intencija iš tikrųjų buvo visai kita.. Nežinau, kodėl viskas pakrypo tokia linkme… Mano tikslas buvo ir yra pasidalinti asmenine patirtim, ir aš tikrai negaliu teigti jog bendrauju su kuriais nors iš paminėtų kitų civilizacijų atstovų, o tuo besidomintiems informacija plačiai pasiekiama… Ir tikrai visų svarbiausia yra visą informaciją perleisti per širdį. Ką aš visada ir dariau, tik gal ne visada labai labai atidžiai…

  22. 22. neringa Says:

    aciu humanangel uz atliepima :) taip kartais nutinka, kad ispradziu kanalas tyras, o po to kazkas isispraudzia… ir taip matyt irgi turi buti, kiekvienas toje pacioje situacijoje praeiname skirtingas pamokas.. ir dziugu :) as irgi nesugriaunamai tikiu, kad susitikimas ivyks ir tik is nuojautos galiu pasakyt, kad jis jau labai arti :) ir man tai labai miela sirdziai nuojauta :) O del neatidumo… as nepazystu nei vieno gyvo zmogaus, kuris visa laika isliktu atidus… :)
    Su Meile Neringa

  23. 23. neringa Says:

    Labas :) tikuosi, kad cia vis dar kas nors uzzuka :) mano abejonems del Blossom kontako su Galaktikos Federacija (rasiau anksciau, kad tai tikrai ne galaktikos federacija, tie su kuo ji bendrauja) radau patvirtinima, cia Plejedziu samones zinute apie galimas apgaules ir butina budruma. Gal kam bus idomu idedu lika http://www.youtube.com/watch?v=SEWQ1cUSJoQ
    su meile visiems :)
    Neringa

  24. 24. to neringa Says:

    Dar domiesi Alaje veikla?

  25. 25. Simas Says:

    humanangel ar dar cia apsilankai? Maciau buni ir Deoanima svetaineje ar bent jau buvai, idomu butu susisiekti su tavimi.

  26. 26. humanangel Says:

    Gaunu visus komentarus į savo pašto dėžutę 😉 Gali su manim susisiekti bluerayangel eta gmail com (bandau kažkaip užrašyti, kad šiukšlės nepradėtų eiti į šią dėžutę :) )

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos